Growing Dimension


Wij zijnRon Geppaart en Jeffrey Schulte

Diverse bedrijven zijn op zoek naar mensen die hun kunnen helpen met uitvoeren van werkzaamheden. Van plaatsen van zonneschermen tot zonnepanelen. Bestraten, schilders, elektriciens, mensen voor in de kassen en diverse werkzaamheden bij/voor hoveniers enz. enz.

De diversiteit is groot en bij allerlei soorten bedrijven in diverse branches.

Ons idee:
Misschien wel een goed idee om mensen die nu hun inkomsten kwijt zijn geraakt door de Corona maatregelen in verbinding te brengen met bedrijven die deze inzet goed kunnen gebruiken. Mensen uit met name de evenementen branches, waarin veelal de echte doeners actief zijn, met diverse kennis-kunde-energie!


Start:
Daarom deze start om je te vragen, als je interesse hebt, om te ‘solliciteren’ dan wel je in te schrijven als jij beschikbaar bent. Als je een CV hebt, dan ontvangen wij die graag. Wij mailen je een korte vragenlijst en verzoeken je deze in te vullen zodat we weten wat je interesses en de mogelijkheden zijn dan wel, waarvoor wij jou mogen benaderen.
Wij zullen dat ook doen richting Werkgevers, met de vraag waar naar zij op zoek zijn en zo eventueel een match te maken, voor jou misschien en zo tijdelijk een oplossing te creëren voor beide partijen. Tijdelijk op ZZP basis of misschien wel later voor een vast dienstverband als dat gewenst is voor beide partijen?

Wie zijn wij:
Wij zijn Ron Geppaart van 2nd-Dimension Werving en Selectie bureau en Jeffrey Schulte van GrowingArt verhuur planten, bloemen en bomen. Ook wij hebben last van het monster Corona en hopen met deze inzet voor iedere partij een oplossing te vinden.

Nu:
Hoe dit gaat lopen is ook voor ons nog een beetje onbekend maar we gaan gewoon een start maken. Met de signalen die wij om ons heen horen van werkgevers en werknemers, beide zoekende naar oplossingen, zijn wij enthousiast om deze start te gaan maken.
De door ons gemaakte kosten/fee kunnen op diverse mogelijkheden worden verrekend en wij gaan daar graag met u in over gesprek voor een passend aanbod voor alle betrokken partijen.Growing Dimension
Ron Geppaart (ron@growingdimension.nl)
Jeff Schulte (jeff@growingdimension.nl)
J.C. van Markenlaan 3
2285 VL Rijswijk
Telefoon : +31(0)70 - 345 65 74
Mobiel : +31(0)6 - 53 81 20 15